Sidvisningar

2019-12-16

Julhälsning


Här kommer en julhälsning till medlemmarna i Sjökaptensförening i Göteborg.

Tack för i år och förhoppningar om ett bra och framgångsrikt 2020
Det skall bli spännande att se hur myndigheterna beslutar om framtiden för "pensionskassor och understödsföreningar". Tidigast hösten 2020 vet vi hur vår förening och pensionskassa kommer att formas. Vad som framkommit hitintills på våra möten med advokater och föreningar så ser det ljust ut. Vi samarbetar med sjökaptensföreningar på Gotland och Stockholm. Under året har vi fått 12 nya medlemmar som önskas välkomna.

På fritidsanläggningen Smedstorp lägger vi nu till våren om taken på stora huset och de två västkuststugorna. Vi kommer också att behöva dränera runt stora huset. Detta blir ett rejält tag i kassan.
Hyran på Smedstorp fortsätter dock att vara lika låg, så vi hoppas att många vill tillbringa en tid där för rekreation. Välkomna att boka hos Kristina.

På Gubberogatan fortsätter vi att underhålla enligt plan. Fastighetspartner utökar sin service i samband med att de gått samman med SBC-Sveriges BostadsrättsCentrum AB. Inga lägenheter är lediga och bostadskön är fullbokad många år framöver.
Vi träffas på MS Trubaduren 18 april och på SS Marieholm 24 september. Välkomna då.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

önskar styrelsen/
Jan Brügge / ordförande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar